Moeizaam vervolg voor Heren 1

Doorn  / Bodegraven – Afgelopen zaterdag stond de tweede competitiewedstrijd van VSTS Heren 1 op de agenda uit tegen Enervo Heren 1 uit Doorn (UTR). Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug was het een zeer moeizame wedstrijd voor Kraan & Roos Constructie VSTS Heren 1 die dan ook met 4-0 verloren ging.

Na de lekkere start afgelopen week met winst op  Switch was het deze week Enervo wat zand in de VSTS motor gooide. Misschien wat onder de indruk van de alle Corona maatregelen om binnensport mogelijk te houden wat in elke zaal / accommodatie anders is startte de Bodegravers zonder overtuiging en liepen achter de feiten aan. In de 2e helft van de set wist VSTS nog wel even aan te haken maar de eindsprint werd gewonnen door Enervo. (Setstand: 25-22)

Koppies omhoog en met de overtuiging het veld in wat we van VSTS kennen was het motto, een goede start en een kleine voorsprong bracht hoop. De Bodegravers moeten echter weer even wennen aan het spel en het goed bekeken volleybal wat ervaren gasten in de promotieklasse spelen en al snel werd de voorsprong uit handen gegeven en ging de set verloren met 25-19.

In de 3e set kon het tij nog gekeerd worden om de wedstrijd nog naar onze hand te zetten. Het was echter moeizaam binnen het veld om de juiste energie in het spel te brengen. Heel even kregen de Bodegravers grip op de wedstrijd maar wederom glipte de winst net door de vingers. (25-23)

Het verlies was al een feit en als troost kon de laatste set nog gepakt worden om met een positief gevoel af te reizen terug naar Bodegraven. De positieve tank was leeg aan de kant van VSTS en al snel werd er tegen een grote achterstand aan gekeken welke niet meer hersteld kon worden. Een zure 4-0 nederlaag was het gevolg met een setstand in de 4e set van 25-19. Zaterdag 10 oktober is de volgende wedstrijd, wederom uit en deze keer in Maarssen tegen VOC Maarssen Heren 1.

Meer verslagen